Compleet nieuwe EFT-gezinstraining voor ouders en hun puber(s)

We hebben het afgelopen jaar hard gewerkt aan een preventieve training voor ouders die de relatie met hun puber willen verbeteren. Deze gezinstraining is gebaseerd op de HMV-LML die door Paul & Nancy Aikin in Amerika is ontwikkeld. Barbara Veldt en Katja Pereira hebben het programma zo aangepast dat hij goed aansluit bij de Nederlandse cultuur. De training is aanzienlijk uitgebreid en verdiept.  Er zitten hele nieuwe elementen in, zoals familiegesprekken met ouders én puber en een online intake met de puber.

Wanneer volgen?
Als jij met gezinnen werkt en ook de puber aan tafel wilt hebben.  

Toelatingseisen:
Deelname is toegankelijk voor een ieder die een EFT Basistraining (Register), Leergang EFT deel I of Leergang EFM deel I gevolgd heeft. Verder dien je een training EFFT, ABFT, AFFT of Hechtingsgerichte gezinstherapie gevolgd te hebben. De cursus is ook toegankelijk voor deelnemers die alleen de Hechtingsgerichte gezinstherapie bij Stichting EFT Nederland hebben gevolgd.

Korting:
Als deelnemer aan de EFT Community heb je recht op korting op het inschrijfgeld. Let wel: hiervoor moet je op deze website ingelogd zijn. Zodra je de inschrijving hebt voltooid, kun je geen aanspraak meer maken op deze korting.

Het inschrijfgeld is inclusief trainingsmateriaal (Werkboek HmV-LmL).

Deel training

Interesse? Meld je dan nu aan en doe mee!

Aanmelden

Andere opleidingen & evenementen