Op woensdag 15 februari kun je nader kennismaken met Emotionally Focused Mediation (EFM) in de familiepraktijk van mediators, advocaten en therapeuten.

EFM is de hechtingsgerichte aanpak van conflicten voor mediators en relatietherapeuten die te maken hebben met scheidende stellen. Het spreekt voor zich dat het opbreken van een relalie grote impact heeft, en met name als er kinderen betrokken zijn. De emoties lopen hoog op en de destructieve patronen komen ook in de spreekkamer tot leven. Die heftige disregulatie van emoties laat de mediator/therapeut zeker niet koud. Opleider Makiri Mual (Stichting EFT Nederland) bespreekt samen met mediator/therapeut Gerwin Timmerman (SamenUiteen.nl) de hechtingsgerichte aanpak in een aantal familiemediations. EFM is inmiddels een goed doorontwikkelde vertaling naar (onder meer) het werkgebied van de mediator/advocaat. Wil je weten waar mediators tegenaan lopen en hoe EFM heeft geholpen om uit de impasse te komen? Meld je dan aan....

Interesse? Klik hier om je aan te melden.

Deel training

Andere opleidingen & evenementen