EFT Grand Café

Centraal staat bij dit EFT Grand Café EFIT, de individuele variant van EFT. EFIT is een verdieping en verrijking van jouw koppelwerk. Je reist met één van de partners naar een laag van emoties die heel wezenlijk is. Zo stimuleer je compassie, groei en veerkracht!

Programma van de avond
Om 17.30 uur hebben we soep met broodjes voor je klaarstaan. Hart van de avond vormt de interactieve EFIT-workshop door Karin Wagenaar. We presenteren het nieuwe EFIT-boek 'Een introductie in EFIT' en aansluitend is er een borrel met collega EFT'ers. 

Korting op 'Een introductie in EFIT'
Tijdens het EFT Grand Café kun je het EFIT-boek, dat echt vers van de pers komt rollen, met een fijne korting aanschaffen en gelijk mee naar huis nemen. (Let op: betalen kan alleen via je bankieren-app of contant).

Wat een verrijking voor ons werk! Mijn koppelwerk is er zeker ook beter van geworden! - Karin Wagenaar.

Meld je snel aan!

Deel training

Interesse? Meld je dan nu aan en doe mee!

Aanmelden

Andere opleidingen & evenementen