Training:

De Leergang Emotionally Focused Therapy - deel 2 (verdieping) is een 6-daagse cursus gericht op het verder verdiepen van interventies en vaardigheden uit het EFT model. We werken met eigen casuïstiek en eventueel videomateriaal. We besteden per dag ruim aandacht aan een of twee stappen/interventies van het EFT model. De deelnemer krijgt veel feedback en coaching op inbreng en bij oefening van interventies. Deze cursus wordt gegeven door twee trainers.

Voorwaarde voor deelname:

  • afgeronde Leergang EFT deel I / Leergang EFM deel I
  • werken met echtparen

Indien je langer dan vier jaar geleden de EFT Basistraining hebt gevolgd, adviseren wij je om eerst de Leergang EFT deel I (basis) te volgen. Er wordt met de EFT-Tango gewerkt, een andere benadering van de EFT, waar we op voortbouwen in de Leergang EFT deel II. Het is van belang dat je voldoende oefening hiermee gehad hebt.

Korting:
Als deelnemer aan de EFT Community heb je recht op korting op het inschrijfgeld. Let wel: hiervoor moet je op deze website ingelogd zijn. Zodra je de inschrijving hebt voltooid, kun je geen aanspraak meer maken op deze korting.

De docenten zijn zeer kundig en prettig scherp op wat er is en aangeraakt mag/moet worden. Deelnemer Leergang EFT 2
Ik voel me helemaal geïnspireerd om door te gaan op deze weg. Ook ben ik gevoed met nieuwe inzichten en ervaringen. Het voelt een beetje als thuiskomen: dit is waar het om gaat! Deelnemer Leergang EFT 2
Een fijne en veilige sfeer. De kwetsbaarheid in de groep was ontzettend helpend en inspirerend. Deelnemer Leergang EFT 2
Deel training

Interesse? Meld je dan nu aan en doe mee!

Aanmelden

Andere opleidingen & evenementen