Intervisie en 'complexe casuïstiek'

 

Op 13 september verzorgt Pieter Dingemanse namens Stichting EFT Nederland een webinar met als thema ‘Intervisie en ‘complexe casuïstiek’’. Tijdens dit webinar worden verschillende EFT-casussen besproken en draait het vooral om de vraag:

‘Hoe pak jij dit nou aan?’

De casussen worden zowel plenair als in subgroepen bekeken om de materie zo uitgebreid en verdiepend mogelijk te kunnen bespreken.

We werken graag met jullie eigen inbreng. Mocht je dus een casus hebben waarvan je niet weet hoe deze aan te pakken, mail deze geanonimiseerde casus dan vóór 4 september naar pieter.dingemanse@eft.nl met als onderwerp: 'webinar 13 september complexe casuïstiek'. De meest interessante casussen zullen aan bod komen.

We kijken uit naar jullie online deelname op dinsdag 13 september om 19.30 uur.

Klik hier om je in te schrijven.

Deel training

Andere opleidingen & evenementen