Affectieve relaties zijn vanuit het gehechtheidperspectief van EFT beter te begrijpen. Ook buiten de klinische setting (therapie) heeft het gedachtegoed haar weg gevonden in de vorm van Emotionally Focused Mediation (EFM). Om dit onderwerp verder uit te diepen gaan Desirée van den Broek (Directeur Stichting EFT Nederland) en Makiri Mual (Prisma Praktijk), met elkaar in gesprek over EFM in de praktijk op woensdagavond 7 september.

Desirée en Makiri zullen stilstaan bij de stagnaties en crises in gesprekken tussen (scheidende) ouders en hoe dat met een 'hechtingsbril' te begrijpen en te hanteren valt. Interventies zoals 'tracking the cycle', RISSSSC, 'valideren' en 'pursuer softening' komen ruim aan bod. Verder wordt er de gelegenheid gegeven tot het stellen van vragen. 

Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier om je in te schrijven voor dit webinar.

Deel training

Andere opleidingen & evenementen