Training:
Deze training omvat 4 dagen waarin het gehele EFT-model wordt doorlopen. De theoretische onderbouwing van het model, de hechtingstheorie, wordt uitgebreid behandeld en zal in alle onderdelen van de training aan bod komen. Daarnaast worden in een logische opbouw alle fasen en stappen van het model behandeld. De EFT tango is daarin onze routekaart waaraan de therapeut veel houvast ontleent. De achterliggende humanistische visie van groei en ontwikkeling stuurt het leerproces. Naast theorie is er uitdrukkelijk plaats voor ervaringsgerichte onderdelen waarin de toekomstige EFT-therapeut aan den lijve voelt wat EFT in houdt.

Naast het cursusmateriaal dat is samengesteld door de trainers, is tevens het boek 'Veilig Verbinden' van Sue Johnson inbegrepen in het inschrijfgeld. Het boek wordt ongeveer 3 maanden van tevoren toegezonden en het cursusmateriaal wordt op de eerste trainingsdag uitgereikt.

Opmerkingen eerdere deelnemers:

  • De trainers zijn zo mooi op elkaar ingesteld. Dat maakt het plaatje compleet en echt een negen waard.
  • Het was een geslaagde training. Mooi en leerzaam om Karin Wagenaar aan het werk te zien.
  • Met veel plezier deze training gedaan.
  • Genoten van de training; veel nuttigs geleerd!
  • Goede training! Knap hoe er met zo'n grote groep gewerkt wordt, dat het lijkt alsof je in een kleine groep zit.
  • Ik ben tevreden en met een goed gevoel naar huis gegaan. Het oefenen in groepjes vond ik erg positief. De filmpjes en creatieve inbreng geven een extra dimensie.
  • Beide trainers zijn enthousiast en brengen de stof op afwisselende wijze. Ze vullen elkaar goed aan. Ik ben zeer tevreden over deze training.

Studiebelasting:
28 uur training
20 uur zelfstudie (literatuur)

Toelatingseisen:
De EFT Basistraining (Register) is alléén toegankelijk voor:

  • Psychiaters, psychotherapeuten, klinisch psychologen, GZ-psychologen, met een BIG-registratie, en personen in een gevorderde fase van hun opleiding tot een van de bovengenoemde beroepsgroepen;

 

OF

  • diegenen die lid zijn van een specialistische psychotherapievereniging, of in gevorderde fase zijn van opleiding tot lidmaatschap van een specialistische psychotherapievereniging.

Daarnaast geldt dat deze training uitsluitend bedoeld is voor diegenen in bovengenoemde beroepsgroepen die (echt)paren en gezinnen (gaan) behandelen.

Dit zijn de beroepsgroepen waardoor de deelnemers gecertificeerd kan worden volgens de ICEEFT-richtlijnen. Deze beroepsgroepen/beroepsverenigingen hebben allemaal een tuchtregeling en stelt eisen qua vooropleiding, supervisie en bij- en nascholing.

Accreditatie:
De EFT Basistraining (Register) en EFT Verdiepingstraining (Register), gegeven door Karin Wagenaar, gelden gecombineerd als 40 uur specialistische cursus voor de NVRG; onderdeel van het opleidingstraject tot NVRG-lid’. Tevens zijn ze (los) geaccrediteerd in het kader van bij/nascholing volgens het opgegeven aantal punten.

Korting:
Als deelnemer aan de EFT Community heb je recht op korting op het inschrijfgeld. Let wel: hiervoor moet je op deze website ingelogd zijn. Zodra je de inschrijving hebt voltooid, kun je geen aanspraak meer maken op deze korting.

In de training worden sfeer en attitude uitgedragen zoals deze ook in de therapie nodig zijn om te komen tot de doelstellingen van de EFT. Deelnemer EFT Basistraining (Register)
Heel goed verzorgde training, zeer waardevolle aanvulling op mijn vaardigheden. Deelnemer EFT Basistraining (Register)
Mooie overstap van theorie naar praktijk. De training is goed behapbaar en leuk door alle wisselende werkvormen. Deelnemer EFT Basistraining (Register)
Deel training

Interesse? Meld je dan nu aan en doe mee!

Aanmelden

Andere opleidingen & evenementen