Training:

De Leergang Emotionally Focused Therapy - deel 2 (verdieping) is een 6-daagse training gericht op het verder verdiepen van interventies en vaardigheden uit het EFT-model. We werken met eigen casuïstiek en eventueel videomateriaal. We besteden per dag ruim aandacht aan een of twee stappen/interventies van het EFT-model. De deelnemer krijgt veel feedback en coaching op inbreng en bij oefening van interventies. Deze training wordt gegeven door twee trainers.

Voorwaarde voor deelname:

  • afgeronde Leergang EFT deel I of Leergang EFM deel I
  • werken met echtparen

Korting:
Als deelnemer aan de EFT Community heb je recht op korting op het inschrijfgeld. Let wel: hiervoor moet je op deze website ingelogd zijn. Zodra je de inschrijving hebt voltooid, kun je geen aanspraak meer maken op deze korting.

Deel training

Interesse? Meld je dan nu aan en doe mee!

Aanmelden

Andere opleidingen & evenementen