Omgaan met heftige emotionele ontregelingen en escalaties vraagt om kennis en expertise. Jacomijn Jacobs neemt jullie deze avond mee in de behandelproces van V-EFT, een  integratie van Emotionally Focussed Therapy (EFT) en dialectische gedragstherapie (DGT). Twee zeer effectieve behandelvormen gericht op het herstel van emotionele hechting. Tijdens deze avond wordt de deelnemer meegenomen in de theorie en praktijk van emotionele hechting, de EFT-aanpassingen en de validerende werking van dialectisch gedragstherapeutische interventies in EFT relatietherapie waardoor we onszelf en elkaar kunnen kalmeren.   

De V-EFT is een aanpassing binnen het EFT model die handvaten biedt voor het werken met stellen met heftige emotionele ontregelingen en stellen die uit hun “raam” gaan. 

 

Locatie:
Plantagekerk
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Parkeergelegenheden:
Turfmarkt (ruime parkeergelegenheid)
Groot Weezenland (kleinere parkeergelegenheid)

 

 

 

Deel training

Interesse? Meld je dan nu aan en doe mee!

Aanmelden

Andere opleidingen & evenementen