Sprekers: Lenny Rodenburg en Elien van Oostendorp

Op 29 juni aanstaande vieren we de uitgave van de Nederlandse vertaling van het boek ”Attachment Based Family Therapy” van Guy S. Diamond, Suzanne A. Levy en Gary M. Diamond.

Er worden in Nederland op meerdere plekken trainingen gegeven over deze methodiek. Vanuit Stichting EFT Nederland geven wij een zesdaagse training (Hechtingsgerichte Gezinstherapie) waarin het ABFT-model een geïntegreerd onderdeel is. Er zijn drie hechtingsgerichte modellen, te weten: Emotionally Focused Family Therapy (EFFT), Dyadic Developmental Psychotherapy (DDP) en Attachment Based Family Therapy (ABFT). Er zijn veel overeenkomsten en ze hebben allen dezelfde basis. Elk model legt echter andere accenten. Op dinsdag 29 juni aanstaande geven we een webinar en nemen we jullie mee in de waardevolle elementen van de ABFT-methodiek. Wij vertellen over onze ervaringen met het werken met gezinnen vanuit deze ABFT methodiek.

Graag nodigen we jullie uit om hierbij aanwezig te zijn.

 

Deelnemen?
Klik hier voor de registratie.

Deel training

Andere opleidingen & evenementen