Hans Strack

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Rond het jaar 1995 werd de spirituele weg een deel van mijn leven. De eerste drempel die ik hierin tegenkwam was zelf in therapie te gaan, een moeilijk besluit maar achteraf gezien een van de beste dingen die ik voor mij zelf heb gedaan.

Hierna volgden vele cursussen, trainingen en opleidingen waaronder, emotioneel lichaamswerk, Biodanza, filosofie, innerlijk kindwerk, psychotherapie, relatietherapie, familie- en organisatieopstelling, Supervisie, Meditatie.

Spiritueel houdt in: de roep van je hart volgen en toch gewoon met beide benen in het leven staan. Als je basisbehoeften zijn voorzien, kan je gaan kijken wat de werkelijke betekenis van jouw leven kan zijn. Zo kwam ik tot de ontdekking dat ik meer wilde doen met mijn empathie voor mensen. Voorgaande was mede een reden tot het besluit om een opleiding tot therapeut te volgen.

Ik vind mensen fantastische wezens. Voor mij is ieder mens O.K., ook al voelen wij ons wel of niet goed, mijn overtuiging is, meer compleet dan in dit moment kunnen wij niet zijn. Alles wat wij in ons leven hebben gedaan heeft geleid tot dat wat er nu is en dat verdient respect.

Van hieruit kunnen wij vertrekken. Het is mijn passie om mensen te ondersteunen in hun proces en te laten zien dat de mogelijkheid tot verandering hier en nu ligt, als er maar voldoende bedding en acceptatie is.

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb naast de basistraining EFT ook de Core Skill EFT traning gevolgd en met een diploma afgesloten. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis(*)
Opleidingen & trainingen
beroepsvereniging: VIT Koepel: RBCZ
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Hans jou aan als therapeut?

Maak kennis met Hans en kijk of het klikt!

Kennismaken