Agnes Visser Romijn

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Als Pastoraal Counselor heb ik na de opleidingen Bachelor Theologie en Godsdienst Pastoraal Werk de EFT Basistraining gevolgd.Ik werd direct gegrepen door deze effectieve en relevante methode om verstoorde relaties te herstellen. Relaties zijn heel erg kwetsbaar omdat je er emotioneel in investeert. Dat maakt het werken aan je relatie tot een spannende bezigheid, die als het lukt veel (nieuwe)levensvreugde geeft. Heel veel echtparen willen  investeren in hun relatie, ze geven niet makkelijk op!  Persoonlijk vind ik het erg belangrijk dat (huwelijks)relaties in stand blijven vanuit de trouw-belofte die ooit gegeven werd, maar die door het leven ook onder druk kan komen staan. Partners beginnen hun huwelijk vanuit het verlangen samen oud te worden, in liefde en verbondenheid. Door allerlei levensgebeurtenissen kan dat erg zwaar blijken te worden. Dan is relatietherapie gebaseerd op de E.F.T. methode een begaanbare weg. Ik werk vanuit mijn christelijke geloofsovertuiging, wat een extra dimensie geeft aan de gesprekken. Wanneer dat nieuw voor je is blijft altijd het respect voor elkaar uitgangspunt voor de ontmoeting.

Sinds 2012 werk ik met Elpidos als zelfstandig Pastoraal Counselor in de Hoekse Waard, onafhankelijk van een kerk, maar altijd bereid tot samenwerking of overleg. Pastorale Counseling biedt psycho-sociale hulp door gesprekken, dat betekent: werken aan verandering op basis van Bijbels gedachtengoed. De kernwaarden die E.F.T. karakteriseren sluiten hier prima bij aan, namelijk: harmonie, een accepterende houding, groei binnen de relatie, en een veilige gehechtheid, in combinatie met de aspecten vergeving en verzoening.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten voor EFT-sessies draagt je zelf en worden in overleg vastgesteld.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'. Een eerste (kennismakings)gesprek is altijd gratis.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Agnes jou aan als therapeut?

Maak kennis met Agnes en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig Associatie Christelijke Counselors