EFT Café

  • 12 november 2019

  • 19:30 uur tot 21:45 uur

  • A Solution te Utrecht

  • Er zijn nog 99 plaatsen beschikbaar

Thema:

Volgt zo spoedig mogelijk. 

Algemene informatie:

Inschrijving vooraf is niet noodzakelijk. De instapvereiste is de EFT-basistraining en een werksetting waar daadwerkelijk met (echt-)paren gewerkt wordt. Afhankelijk van de voorkeur van de individuele deelnemers, worden de intervisiegroepen ter plekke samengesteld: monodisciplinair dan wel interdisciplinair. We beogen in deze bijeenkomsten zeker ook samenhang en continuïteit. Wanneer de deelnemers de smaak te pakken krijgen en blijven komen, kunnen de groepen ook een meer besloten karakter krijgen. De kracht van intervisie neemt daardoor toe. Ook bestaande intervisiegroepen worden hartelijk uitgenodigd hun eigen intervisie (eenmalig of vaker) voort te zetten in Utrecht, gecombineerd binnen het EFT-Café. Voordeel is de mogelijkheid om vragen waar je als intervisiegroep zelf niet uitkomt, aan andere (ervaren) EFT-ers voor te leggen.

Programma:

19.30 uur: korte prikkelende inleiding door een spreker

20:15 uur: intervisie in groepen

21:45 uur: einde

Kosten: € 15,00, inclusief koffie en/of thee (contant of pin)

Reviews

Er zijn nog geen reviews beschikbaar.