EFT Café

  • 12 Maart 2019

  • 19:30 uur tot 21:45 uur

  • A Solution te Utrecht

  • Er zijn nog 99 plaatsen beschikbaar

Thema: communicatie en PR voor jouw eigen praktijk en de 'Houd me vast' cursus

Hoe kun je op een effectieve, eenvoudige én creatieve manier cliënten werven voor jouw praktijk of een 'Houd me vast' cursus? Jan Hol (bestuurslid Stichting EFT) neemt jullie vanuit zijn expertisegebied als communicatiedirecteur in de gezondheidszorg mee in de wereld van communicatie en PR. Het belooft een hele interactieve avond te worden waar je alle vragen die je maar hebt over dit onderwerp eindelijk eens kunt stellen.

Algemene informatie:

Inschrijving vooraf is niet noodzakelijk. De instapvereiste is de EFT-basistraining en een werksetting waar daadwerkelijk met (echt-)paren gewerkt wordt. Afhankelijk van de voorkeur van de individuele deelnemers, worden de intervisiegroepen ter plekke samengesteld: monodisciplinair dan wel interdisciplinair. We beogen in deze bijeenkomsten zeker ook samenhang en continuïteit. Wanneer de deelnemers de smaak te pakken krijgen en blijven komen, kunnen de groepen ook een meer besloten karakter krijgen. De kracht van intervisie neemt daardoor toe. Ook bestaande intervisiegroepen worden hartelijk uitgenodigd hun eigen intervisie (eenmalig of vaker) voort te zetten in Utrecht, gecombineerd binnen het EFT-Café. Voordeel is de mogelijkheid om vragen waar je als intervisiegroep zelf niet uitkomt, aan andere (ervaren) EFT-ers voor te leggen.

Programma:

19.30 uur: korte prikkelende inleiding door een spreker

20:15 uur: intervisie in groepen

21:45 uur: einde

Kosten: € 15,00, inclusief koffie en/of thee (contant of pin)

Reviews

Er zijn nog geen reviews beschikbaar.