EFT Café Special: Werken met EFT - video's (2)

  • 12 Februari 2019

  • 19:30 uur tot 21:45 uur

  • A Solution te Utrecht

  • Er zijn nog 9 plaatsen beschikbaar

Thema: Werken met EFT-video’s 2: Het ‘Houd me vast gesprek’ in de praktijk

De eerste twee EFT Cafés van 2019 hebben als thema 'Werken met EFT-video’s 'en worden verzorgd door Pieter Dingemanse en Peter Verboom. In deze tweed avond /workshop komt het volgende thema aan bod: Het ‘Houd me vast gesprek’ in de praktijk

De EFT-video’s is een groot project waarin veel leerzaam materiaal zit. In dit EFT-café gaan we kijken, oefenen en leren. De focus van de avond ligt bij het ‘Houd me vast gesprek’ in de praktijkKortom: een avond met video’s, oefenen en nabespreken.

Pieter Dingemanse is klinisch psycholoog, bestuurslid EFT-NL,  EFT’er van het eerste uur en vanaf het begin betrokken van het videoproject. Pieter: De films hebben me geholpen om (nog) dieper in het model te komen. Ik blijf onder de indruk van de kwetsbare emoties die de stellen laten zien. Het ‘leren spreken van de hechtingstaal’ blijft elke keer weer een universele taal die mensen raakt en aan elkaar verbindt. Ook voor mij in mijn werk de moeite waard.

Peter Verboom is Gz-psycholoog en systeemtherapeut en supervisor, samen met Karin Wagenaar en Pieter Dingemanse mede-oprichter en bestuurslid van Stichting EFT Nederland. De ‘veranderkracht’ van kwetsbare posities – van reactiviteit naar responsiviteit – is werkelijk ongelofelijk. Individuen – partnerrelaties – gezinnen veranderen door contact te maken onderliggende gevoelens en behoeften en verlangens. De video’s met onze kwetsbare en oprechte paren laten dit op overtuigende wijze zien en inspireren therapeuten en deelnemers tot nieuwe verbinding.

Algemene informatie:

Let wel: Inschrijving voor deze twee EFT Cafés is noodzakelijk.

Programma:

19.00 uur: inloop

19.30 uur: korte prikkelende inleiding door de spreker(s)

20:00 uur: workshop

21:45 uur: einde

Aanmelden

Reviews

Er zijn nog geen reviews beschikbaar.