Veranderingen in de lucht

  • 08 september, 2017;

De ochtenden worden mistig en de  herfst is voelbaar. De geur is kruidig en de tuin waarop ik uitkijk is vol met spinrag. Met weemoed neem ik afscheid van de zomer, en maak ik me op voor de start van een nieuw werkzaam seizoen. Voor de Stichting betekent dat vol aan de bak om het komende congres in april 2018 in de verf te zetten. De sprekers zijn gevraagd, de plek is geregeld en nu alle andere omringende zaken regelen. 

Redactie voor de nieuwsbrief
In de professionaliseringsslag die de stichting aan het maken is, hoort ook een redactie die zich bezig houdt met de EFT Nieuwsbrief. Desiree heeft een oproep gedaan en daarop zijn veel enthousiaste reacties gekomen, De redactie is bijeen geweest en heeft er zin in om het komende jaar te schrijven over EFT, nieuwe inzichten te delen, interviews te doen en relevante onderwerpen aan U te presenteren. Ik ben heel blij dat er zoveel bruist in onze EFT community, en dat er meer mensen betrokken zijn om elkaar te enthousiasmeren.

Nieuwsflits
Sue Johnson heeft Medal of Canada gekregen. Afgelopen 25 augustus heeft Sue de hoogst mogelijke prijs gekregen in Canada voor haar inzet voor het verbeteren van de Canadese samenleving. De prijs is vergelijkbaar met 'Ridder in de orde van oranje Nassau.' De Governor General reikte de prijs uit aan een aantal gerenommeerde wetenschappers, schrijvers, toneelspelers, zangers, bedrijfskundigen etc. Voor belangstellenden is de opname ervan nog te zien op www.gg.ca. Sue was zeer ontroerd om deze erkenning voor haar werk te krijgen.