Volgend jaar 2019 is het zover: dan bestaat Stichting EFT Nederland 10 jaar!

  • 14 december, 2018;

Volgend jaar 2019 is het zover: dan bestaat Stichting EFT Nederland 10 jaar!

Het gehele jaar door zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden om dit samen met jullie te vieren.

Het grote cadeau dat wij alle Nederlandstalige stellen, jullie én onszelf hebben gegeven, hebben we op 27 november jongstleden feestelijk gepresenteerd. 

De films van de gesprekken van vijf Nederlandse stellen die een Houd me Vast cursus volgen. Het was een hele bijzondere, hartverwarmende, en inspirerende avond. 

Vier van de vijf stellen waren hierbij ook aanwezig, samen met de gehele crew en alle personen die hier zo hard aan gewerkt hebben. Behalve dat we de mix versie van sessie 1 hebben laten zien, was er veel ruimte voor dialoog tussen de stellen én de zaal. De betrokken reacties van de aanwezigen in de zaal na het zien van deze film was als een warme deken voor de stellen: 'Zijn jullie er van bewust wat voor een onbetaalbaar  groot cadeau jullie al die toekomstig deelnemende stellen hebben gegeven! 'Ik weet niet hoe ik jullie kan bedanken’; ‘Ik ben diep ontroerd’. De kracht van de kwetsbaarheid van zowel de stellen als de therapeuten die de gesprekken hebben gevoerd, werd zó gekoesterd én gewaardeerd dat er een voelbare warme verbinding tussen ons allemaal die avond aanwezig was.

Persoonlijk heb ik dat als heel ontroerend ervaren, én ben ik dankbaar dat we onze zorgvuldigheid en liefde waarmee we aan dit project hebben gewerkt hebben kunnen delen en vieren met jullie die hierbij aanwezig waren. 

De belangstelling voor die avond overtrof onze verwachtingen, en helaas konden wij niet iedereen die zich aangemeld had toegang bieden. Om jullie alsnog de mogelijkheid te bieden, én om dit grote cadeau nog verder uit te pakken, het materiaal biedt zó veel mogelijkheden, én om alvast ons 10-jarig bestaan te vieren, organiseren wij twee gratis EFT Café specials. Op deze speciale avonden januari en februari zullen Pieter Dingemanse en Peter Verboom jullie aan de hand van een thema mee nemen in het nieuwe filmmateriaal van de Nederlandse stellen.

Alle aangesloten therapeuten hebben inmiddels vorige week een persoonlijke inlogcode ontvangen waarmee ze toegang hebben tot de EFT-portal.

Dank voor al jullie feedback, ook voor eventueel ondervonden technische hindernissen. Achter de schermen zijn inmiddels veel van deze hindernissen opgelost, maar mocht er toch iets niet helemaal naar tevredenheid weten, laat ons dat weten.


Warme groet
Desirée van den Broek
Directeur Stichting EFT Nederland