Uitnodiging voor uitdagende Meetup op 18 september a.s.

  • 01 september, 2019;

Heb jij dat wel eens? Dat je ineens de wereld anders ziet. Alsof-ie een andere kleur heeft gekregen? Richard Kane, oprichter van Marriage Week International, kocht in 1996 in de bouwmarkt verf voor zijn huis. Hij zag daarbij veel jonge stelletjes in de rij voor de kassa staan en vroeg zich af: “Waarom besteden we zoveel geld aan het (ver)bouwen van ons huis, maar investeren we zo weinig in ons huwelijk?”

Met dat idee is in 1996 Marriage Week geboren. We vieren jaarlijks van 7-14 februari het huwelijk en creëren aandacht voor duurzame relaties in de media, politiek, bedrijven en kerken. Op dit moment doen 26 landen mee. Per jaar worden duizenden events georganiseerd in restaurantjes, dorpshuizen, scholen, kerken en huiskamers.

Ook Marriage Week Nederland (MWN) zal in 2020 weer op leuke manieren het huwelijk vieren. In de media verschijnen artikelen en interviews (volgend jaar over o.a. een Nationaal Liefdesdebat in Amsterdam). Er komen lezingen van onze hoogleraar prof. dr. Esther Kluwer. Op veel plaatsen worden romantische etentjes, workshops, weekenden en andere activiteiten georganiseerd door ambassadeurs van MWN.

Net zoals de EFT-relatietherapeuten zetten dus ook de vrijwilligers van MWN zich in voor duurzame liefdesrelaties. Wij dagen je uit om begin 2020 in jouw omgeving en op jouw manier duurzame relaties in het zonnetje te zetten. Daarom nodigen we je uit voor onze Ambassadeurs Meetup op 18 september a.s. vanaf 20.00 uur in Heerde. Dé plek om nieuwe mensen te ontmoeten en ideeën op te doen.

Voor meer informatie over de Meetup en Marriage Week Nederland: www.loveup.nl