Uitgever 'Ik ook van jou' over de Glossy en samenwerking met EFT

  • 12 april, 2019;

Wat een FEEST om deze Glossy met en voor EFT te mogen maken. Een heerlijk blad over de liefde! Toen we het idee (alweer ruim 2 jaar geleden) kregen, hadden we niet kunnen bevroeden dat dit het uiteindelijke resultaat zou zijn. We dachten aan een blad dat gewoon alleen 'prettig entertainment' zou zijn, maar het is nu zoveel meer geworden!

Mede door de samenwerking met EFT (er zouden eerst maar 6 pagina's over EFT in komen, maar dat zijn er nu veel meer geworden) heeft ‘Ik ook van jou’ zó aan inhoud gewonnen. En dat komt maar door één ding: de EFT-ers zelf.

Allereerst Sue Johnson: haar spreken voor dit blad was geweldig. We hebben 3 uur mogen Skypen, waarbij alles besproken is. Een verslag van dit gesprek - veel te kort - staat in de Glossy en kreeg mij nog meer onder de indruk van het goede van EFT.

Dat ging maar door: het interview dat in ‘Ik ook van jou’ staat met Kees en Lieselotte, de woorden van Karin Wagenaar ernaast, Peter Verboom die op de achtergrond steeds met zachte hand tips en trics gaf, Desirée die meekeek om bij te sturen... Het heeft geleid tot iets waar we erg trots op zijn.

Hoe meer Glossy’s we in de eerste week verkopen, hoe groter de kans is dat we in oktober nummer 2 in de schappen van de winkels krijgen. Dat is ons nieuwe doel: we willen van ‘Ik ook van jou’ een blad maken dat tweemaal per jaar uitkomt, zodat we mensen nog beter kunnen bijstaan in het investeren in hun relatie. Zodat Nederland makkelijker en eerlijker de weg kan vinden naar therapie, naar een goede apk voor hun samenleven.

Laten we met z’n allen Nederland weer wat mooier maken. Vooral door nu veel en vaak tegen elkaar te zeggen: Ik ook van jou!

 

Onder meer te lezen in de Liefdesglossy:

  • Testosteron-college van Peter Bos: over gierende hormonen
  • “Beter geen relatie dan een slechte relatie,” aldus Esther Kluwer
  • Kees en Lieselotte in relatietherapie
  • Sue Johnson: opnieuw verliefd op je partner