Stichting EFT Nederland geeft 10 Houd me vast cursussen cadeau!

  • 13 juli, 2018;

Als Stichting EFT Nederland hebben wij als doel om bij te dragen aan het verbeteren aan (partner)relaties in Nederland. Een ander doel hierbij is EFT laagdrempelig toegankelijk maken voor iedereen in Nederland. De Houd me vast cursus als relatie apk is hierin zo een prachtige vorm die voor de meeste mensen heel geschikt is, maar helaas (nog) niet voor iedereen betaalbaar. Daarom hebben wij besloten om jaarlijks voor 10 stellen met een kleine portemonnee een Houd me vast cursus bij hun (lokale) EFT therapeut te vergoeden.

De stellen kunnen zich aanmelden, maar ook als therapeut kun je hier ook een stel voor aanmelden.

Voorwaarden voor deelname zijn:

  • Het (echt)paar is minder-draagkrachtig.
  • Per therapeut kan er maximaal 1 (echt)paar per jaar gebruik maken van dit cadeau.
  • Er kunnen zich maximaal 10 (echt)paren per jaar aanmelden.

Klik hier om een stel aan te melden, vol is vol!

'Succesverhaal'
Lees hier een mooi succesverhaal, het verhaal van Anton en Elisabeth, een stel dat ze zich hiervoor eerder dit jaar heeft aangemeld en mee mocht doen aan een ‘Houd me vast’ cursus:

Het EFT weekend was voor ons een goede gelegenheid om op een rustige en gestructureerde manier gesprekken te voeren waar we tijdens ons drukke bestaan met een klein kind niet zo uitgebreid aan toe komen. We hebben gemerkt dat we daardoor dichter bij elkaar zijn gekomen en dat we handvatten en technieken meegekregen hebben die we in ons dagelijkse leven kunnen gebruiken om dicht bij elkaar te blijven, om sneller tot de essentie van een meningsverschil te komen en het zo beter te kunnen uitpraten. Het is heel prettig dat je tijdens dit weekend gelijk een professionele begeleider kan vragen om mee te denken als je tijdens de gesprekken ergens tegen aan loopt.

Het lijkt ons voor ieder stel nuttig om hier een keer aan mee te doen. Juist als er nog geen grote problemen spelen.