Sinterklaasstemming

  • 01 december, 2017;

Stichting EFT Nederland is helemaal in de Sinterklaasstemming; nadrukkelijk met alle soorten, kleuren en maten Pieten om ook hier de verschillen warmhartig te omarmen zoals we dat zo graag op ons congres ook doen.
Voor de vroege vogels onder jullie die hun vleugels nog niet hebben uitgeslagen naar het EFT congres goed nieuws: de periode van de vroegboekkorting is verlengd tot en met 5 december!

Daarnaast hebben we nog een bijzondere ‘surprise’ voor alle huidige én toekomstige deelnemers van het congres.
We zijn zeer verheugd om een heel speciaal nieuw onderdeel van het congresprogramma aan te kondigen.
Tijdens het lunchprogramma vinden er ‘inspirational meetings' plaats (lees hier meer).
We hebben Sue Johnson bereid gevonden om ook aan twee ontmoetingen deel te nemen! Dit betekent concreet dat er twee aparte ontmoetingen zullen plaatsvinden waar Sue Johnson en circa 8 deelnemers met elkaar in gesprek zullen gaan.

Om jullie allen even veel kans te laten maken om hier onderdeel van te zijn, zullen deze plaatsen worden verloot.
Dinsdag 5 december aanstaande zullen de eerste vier namen bekend geworen gemaakt door Karin Wagenaar. Deze trekking vindt plaats onder de eerste honderd inschrijvingen. Uit iedere volgende 50 aanmeldingen voor het EFT congres zullen we weer twee namen trekken! Je kunt je voor dit onderdeel van het programma dus niet apart inschrijven. Iedereen die zich aanmeldt voor het congres doet automatisch één trekking mee in de loting. 
En mocht je onverhoopt een ontmoeting met Sue Johnson niet op je ‘bucketlist’ hebben staan, dan staat het je vrij deze door te geven aan een andere  deelnemer van het congres die daar naar uitkijkt.

Dinsdag 5 december zijn we bij jullie terug met de eerste trekking!