Relatieweek uit de startblokken

  • 08 februari, 2019;

Op 7 februari is de 24e Relatieweek van start gegaan. De Relatieweek startte in 1996 met het Engelse echtpaar Richard en Maria Kane. Zij zagen in de bouwmarkt, waar ze werkten, dat jonge stelletjes veel aandacht hadden voor hun producten en nauwelijks voor elkaar. Dat zette hen aan het denken. Nu vieren paren in ruim 30 landen jaarlijks van 7 t/m 14 februari de Relatieweek.

Iedereen kan er makkelijk aan meedoen, onder meer via leuke activiteiten op www.loveup.nl. In deze aflevering van de jaarlijkse themaweek staat ‘commitment’ centraal. Hoe loyaal zijn we aan onze partners?

Via www.loveup.nl kunnen stellen een praktische commitment-test doen, waarvan ze de resultaten samen kunt bespreken. Bezoekers kunnen via dezelfde site ook meedoen aan de online challenge. Ze krijgen dan gedurende acht dagen elke dag per mail een inspirerende tekst en een opdracht om hun relatie (opnieuw) een boost te geven. Deze korte challenge is voor elk type stel goed te doen.

De missie van de Relatieweek is om de kwaliteit van de liefdesrelaties te laten stijgen en het aantal relatiebreuken te laten dalen. ‘Dat liefde en trouw mogen floreren in de machinekamer van sterke couples’, aldus de organisatoren van de Relatieweek.