Professioneel vormgegeven EFT-brochure & nieuwe HMV-PowerPoint

  • 08 juli, 2019;

Eindelijk is het zover… onze nieuwe EFT-brochure is af! Een aantal maanden van hard werk, met verschillende mensen en meningen, wordt beloond met een kersverse manier om de krachtige en preventieve werking van het EFT-model goed op de kaart te zetten!

Een brochure die gemaakt is met de intentie om meerdere mensen in Nederland te bereiken met de boodschap dat investeren in betere relaties de moeite waard is voor gemeentes, (echt)paren, kinderen en werkgevers! Het doel van de brochure is om met name gemeentes, zorginstanties en werkgevers op een korte maar krachtige manier bekend te maken met het model van EFT en de positieve effecten hiervan. Daarbij is er veel ruimte gegeven aan praktijkvoorbeelden van stellen die ervaring hebben met het volgen van een HMV-training of een individueel EFT-traject.

Het is een brochure op A4-formaat, bestaande uit een aantal pagina’s waarin uitgelegd wordt dat de inzet van preventieve relatietherapie nodig is om relatieproblemen en scheiding te voorkomen, met de daarbij horende maatschappelijke en financiële winst. Er staat ook een overzicht op van de manieren en in welke fase(n) van de relatie EFT inzetbaar is. De gehele brochure is in onze huisstijl en wordt weergegeven door begrijpelijke tekeningen en modellen. In één oog opslag is te zien wat EFT te bieden heeft! Op de achterkant vind je dan ook dezelfde striptekening van een terugkerend patroon waarin stellen vast komen te zitten, zoals wij deze inmiddels kennen van de poster.

Daarnaast is vanaf deze week de nieuwe versie beschikbaar van de PowerPoint van de ‘Houd me vast’-cursus, volledig in onze nieuwe huisstijl passend bij het nieuwe HMV-werkboek. Deze is te downloaden bij de inlog voor therapeuten op onze website onder EFT-documenten.

Wij willen iedereen aanmoedigen om deze EFT-brochure via de webshop op www.eft.nl aan te schaffen en mee te nemen in de gesprekken welke je hebt met de plaatselijke gemeente, zorginstellingen, huisarts, etc. Wanneer jullie hierbij nog andere ondersteuning vanuit de stichting kunnen gebruiken, dan horen wij dat heel graag!

 

Maria Verstoep

Project assistent Stichting EFT Nederland