Nieuw: een 'Houd me vast'-werkboek

  • 11 juni, 2019;

Eindelijk…  geen losse papieren meer, geen verdwaalde aantekeningen door het huis, geen onduidelijkheid over welke huiswerkopdracht bij welk gesprek hoort… want het nieuwe HMV-werkboek is daar!

Een overzichtelijk werkboek voor echtparen die deelnemen aan de HMV-cursus. Een klein, compact boekje waarin elk gesprek en thema uitgewerkt worden met een klein stukje theorie, ondersteund door tekeningen en figuren. De insteek en de stappen van de HMV-cursus worden door deze illustraties en heldere vormgeving direct begrijpelijk gemaakt voor stellen.  

In het werkboek is er bij elke thema bewust ruimte gecreëerd voor aantekeningen in de zijlijn of achterin. Alle huiswerkopdrachten staan uitgewerkt en de stellen kunnen op deze manier, met behulp van de aanvulzinnen, hun patroon in kaart brengen. Achterin het werkboek is er ruimte voor het uittekenen van hun eigen duivelse dialoog. Dit alles is vormgegeven in de nieuwe huisstijl van EFT en daarmee erg kleurrijk en toegankelijk voor de deelnemers van een HMV-cursus.

Maar dat niet alleen. Ervaringen wijzen uit dat het werkboek ook goed toepasbaar is in lopende therapie. Het structureert het contact en de behandeling en voorziet de cliënten op een laagdrempelig en toegankelijk wijze van informatie. Het werkboek is na afloop voor elk stel een schat aan waardevolle informatie en verbinding, waarop zij de rest van hun leven kunnen teruggrijpen!  

Kortom, het is een kostbare toevoeging voor het aanbieden van een HMV-cursus en therapie en de ideale gelegenheid om jouw stel een werkboek cadeau te doen of zelf te laten aanschaffen!
Vanaf nu voor slechts €11,95 per stuk te bestellen via de webshop van eft.nl óf met korting een grotere hoeveelheid voor elke deelnemer van jouw HMV-cursus.