Hangt de EFT-poster al in jouw wachtkamer?

  • 27 mei, 2019;

Als EFT-therapeut wil je toch niets liever dan mensen in jouw omgeving, cliënten, collega's, enz., kennis laten maken met de kracht en positieve werking van EFT?!

Om je daar een handje bij te helpen, hebben we als Stichting EFT Nederland een poster ontworpen: om op te hangen in je wachtkamer of werkruimte.

Op deze poster wordt de lezer/kijker getriggerd door de vraag 'Herken jij deze terugkerende situatie?'. Een korte striptekening laat vervolgens een stukje van een duivels dialoog zien: een stel dat de verbinding kwijtraakt en vast komt te zitten in een protestpolka... Echter, de partners herstellen de verbinding door woorden te geven aan eigen gedrag en aan te geven wat ze van de ander nodig hebben.

Er is gekozen voor de protestpolka, omdat deze het meest krachtig in een strip kan worden uitgebeeld en voor veel mensen herkenbaar is. Hierna verwijzen we naar de website en EFT als bewezen relatietherapie.

We hebben op de poster bewust niet gekozen voor woorden als 'vastzitten, negatief patroon, problemen, enz.', omdat we ook mensen willen aanspreken die een goede relatie hebben, maar op zoek zijn naar een diepere verbinding.

Hoe meer mensen bekend raken met EFT en denken 'Hé, dat patroon is in mijn relatie ook terugkerend', hoe meer wij als therapeuten de ruimte krijgen om het taboe van relatietherapie en –cursus te kunnen doorbreken. Met als doel: partners een veilige, échte en hechte verbinding aan laten gaan!

Nieuwsgierig geworden en nog een mooi plekje over op de muur in je wachtkamer? 

De posters zijn per vijf stuks te bestellen in de webshop (klik hier) tegen een kleine vergoeding voor de verzendkosten.

Tip: vraag vriendelijk aan je huisarts of andere collega's of ze de poster ook in hun wachtkamer willen ophangen.

Redactie EFT Nederland,

Maria Spek-Verstoep