EFT Congres: aanmelden en zelf in actie!

  • 02 juli, 2019;

Op vrijdag 6 maart 2020 verzorgt Stichting EFT Nederland haar 6de congres, waarbij ditmaal het lichaam centraal staat. Neurobiologisch onderzoek laat zien dat het brein "embodied" is: verbonden met ons fysieke gestel. Dat maakt het logisch om het lichaam niet achter te stellen, maar ook als onderdeel van psychotherapie te zien.
 
Als ons lichaam ziek of zwak wordt, dan heeft dat enorme impact op ons welzijn en op onze relaties. Tijdens het congres belichten we het lichaam vanuit verschillende gezichtspunten: vanuit de lichaamsbeleving, vanuit de seksualiteit en vanuit het perspectief van trauma. Nog niet aangemeld voor het EFT Congres? Klik dan snel hier!

Programma en aanmelden

Er worden diverse workshops aangebonden met thema's die jullie wellicht zelf aandragen. We maken er een ervaringsgericht congres van, waarbij volop ruimte is voor beweging, beleving, plezier en interactie.

Werk je met jongeren, met ouderen of met zieken en heb je een speciale interesse om hier zelf iets over te delen in een interactieve workshop tijdens het EFT Congres? We zoeken nog een aantal betrokkenen die hier graag aan deelnemen! Klik hier voor het aanmeldformulier. De congrescommissie maakt een selectie uit de inzendingen.

Namens de congrescommissie zien we je graag op 6 maart 2020 bij 'Ons lichaam en EFT'!