EFT Café Noordoost NL start met succesvol EFT Café on Tour

  • 10 juni, 2019;

Een review door EFT-relatietherapeut Kristian Bosman

Op dinsdagavond 28 mei werd in Zwolle voor de allereerste keer het EFT Café Noordoost Nederland georganiseerd. Peter Verboom en Pieter Dingemanse waren uitgenodigd als hoofdgasten en zij hielden een helder en inspirerend verhaal over het vijfde gesprek uit de ‘Houd me vast’-cursus. Het thema van dit gesprek is vergeving.

Na een kort voorwoord van de initiatiefneemster van deze avond, Rommy de Goeij, namen Peter en Pieter het stokje over. Met elkaar bekeken we een aantal opnames van stellen die meededen aan de HMV-cursus. We werden meegenomen langs verschillende fragmenten en hadden de mogelijkheid om hierover met elkaar en met Peter en Pieter in gesprek te gaan.

Er werd aan ons uitgelegd hoe je met een stel in gesprek kan gaan waarbij het gaat om het vergeven van kwetsuren. ‘Het vallende blad’ werd gepresenteerd en aan de hand van de zeven stappen werden we meegenomen in het verhaal van de koppels op de video.

Naar ons idee was het een erg geslaagde presentatie van Peter en Pieter. Het was zeer leerzaam om, met behulp van de verhalen van beide heren, de fragmenten op gedetailleerde wijze te analyseren. En het was heel fijn om de resultaten van de ‘Houd me vast’-methode terug te zien in de filmpjes.

Rommy bedankte Pieter en Peter hartelijk voor hun fijne uitleg en de begeleidende teksten die zij gaven bij het tonen van de video’s. Vervolgens lichtte Rommy de groep in over de toekomstplannen van EFT Café Noordoost Nederland.

Middels het houden van een enquête hebben we op deze avond geïnventariseerd wat de wensen van de deelnemers zijn. Uit alle antwoorden komt naar voren dat men enthousiast is, wanneer we vanuit Zwolle meerdere avonden gaan organiseren. En dat gaat dan ook gebeuren…

 

Belangstellenden kunnen alvast de volgende data noteren:

  • 15-10-2019: Thema en spreker volgt
  • 4-2-2020: Spreekster is Karin Wagenaar en thema volgt
  • 21-4-2020: Thema en spreker volgt

Op het moment dat de EFT cafés Noordoost Nederland online staan, is inschrijven mogelijk op de website van Stichting EFT Nederland: https://bit.ly/2XDcdxh

 

We hopen jullie de volgende keer graag (weer) te ontmoeten in Zwolle!

Mede namens Rommy, Marjan, Johan en Angelique,

 

Vriendelijke groet,

Kristian Bosman

info@kristianbosman.nl