Houd me vast Films

Het was al een lange tijd een grote wens van velen van jullie én Stichting EFT Nederland om over eigen Nederlands Houd me vast filmmateriaal te kunnen beschikken. Er zijn opnames gemaakt van vijf stellen die tijdens een weekend een Houd me vast cursus hebben gevolgd. 

Wij zijn zeer verheugd om de resultaten van dit grote Houd me vast filmproject nu met jou te delen. Vanaf dit moment zijn alle 60(!) films voor EFT-therapeuten, die ook deelnemer van Stichting EFT Nederland zijn, beschikbaar. Deze gesprekken kun je op verschillende manieren gebruiken. Dit kan als onderdeel van een Houd me vast cursus (als vervanging van de huidige dvd’s). Ook kunnen de films geïntegreerd worden binnen een reguliere EFT partner-relatietherapie waarbij stellen direct voorafgaand of tijdens een relatiegesprek een relevante film kijken, waarmee mogelijk emoties makkelijker toegankelijk worden gedurende de sessie.

De gesprekken die je op het EFT portal kunt bekijken zijn met ongelooflijk veel zorgvuldigheid en liefde tot stand gekomen. Het is de intentie geweest van alle betrokkenen, zowel voor als achter de camera, om alle gesprekken vanuit onze medemenselijkheid: oprecht en waardevrij, weer te geven. 

Onze diepe waardering gaat in het bijzonder uit naar de stellen die zo moedig zijn geweest om hun persoonlijke verhalen en proces voor de camera te delen.

Wij willen jou vragen met een zelfde zorgvuldigheid en respect om te gaan met de aan jou beschikbaar gestelde persoonlijke gesprekken.

LET OP:

Deze films zijn op dit moment alleen beschikbaar als je deelnemer bent van Stichting EFT Nederland en daarmee vermeld staat op de therapeutenlijst van Stichting EFT Nederland.
Je hebt een inlogcode ontvangen om in te loggen op ons videoportal https://eft.organiq.nl.

Voor niet deelnemende EFT-therapeuten en Hmv cursisten komt er binnenkort de mogelijkheid om via de webshop een abonnement te kopen om de films als ondersteuning bij relatiegesprekken te gebruiken.