Margriet Vermeiden

Relatietherapie

Over mij

Mijn naam is Margriet Vermeiden en na mijn universitaire studie psychologie heb ik me gespecialiseerd in systeemtherapie en EFT. 

Ik werk vanuit de visie dat ‘stevig op eigen benen staan’ en ‘verbonden zijn met je partner’ de basis vormen van een partnerrelatie. Met deze begrippen wordt onder meer de eigen ontwikkeling, identiteit en carrière bedoeld, en de behoefte aan waardering, steun, veiligheid en liefde. Er is in een relatie altijd wat spanning tussen de behoefte aan eigen ruimte en de behoefte aan verbinding met elkaar. Deze behoeften sluiten elkaar niet uit, maar kunnen elkaar positief versterken; de partners kunnen goed zelfstandig functioneren vanwege de veilige verbondenheid met de ander. Echter, het spanningsveld kan ook relatieproblemen tot gevolg hebben, bijvoorbeeld doordat de relationele behoeften niet goed gerealiseerd worden.

Gedurende de gesprekken verkennen partners wat ze nodig hebben binnen hun relatie. Leidraad is dat er meerdere visies op situaties mogelijk zijn. Door een integratieve werkwijze, dat is een manier van werken waarbij verschillende methoden en technieken ingezet kunnen worden, bied ik begeleiding en ondersteuning aan die past bij de problemen waarmee de partners zich hebben aangemeld.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Psycholoog MSc
Talen
Nederlands Engels Duits
Werkmomenten
Maandag t/m vrijdag
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
Op www.praktijkrelatietherapie.nl vindt u de actuele tarieven
Duur van de sessie
90 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren

Spreekt Margriet jou aan als therapeut?

Maak kennis met Margriet en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT Registertherapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • NVRG (Lid i.o.)
  • Overig NIP lidmaatschap nr 140427