Hans Otto

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Je relatie is in het geding. Misschien sinds kort, bijvoorbeeld door een incident waardoor jij of je partner van slag zijn geraakt. Misschien hebben jullie geregeld ruzie en lijken jullie in een patroon terechtgekomen te zijn waar je geen vat meer op hebt. Je wilt eigenlijk bij elkaar zijn, maar vervolgens doet een van beide iets waardoor de sfeer weer verpest lijkt te worden. Of misschien is er al langere tijd sprake van onvrede en zijn jullie uit elkaar gegroeid, praten jullie niet echt meer, heeft jij of je partner een muur opgetrokken en mis je tegelijk de nabijheid en intimiteit.

Je zoekt mogelijk iemand die je daarbij kan helpen en je bent op het spoor van EFT gekomen.

Sinds ik daarmee werk ben ik pas echt enthousiast geworden over het werken met stellen! Er is ruimte voor de realiteit zoals elk van de partners die voelt en beleeft. Het haalt een belangrijk stuk schuldvraag uit de relatieproblematiek. Ik help jullie te zien welke patronen tussen jullie een eigen leven zijn gaan leiden. Ik help jullie te zien en weer te voelen wat jullie bindt en wat je kunt doen om de verbinding te versterken. Als er dingen tussen jullie gebeurd zijn die jullie blijven belemmeren in intimiteit help ik jullie die uit te werken en te zoeken naar vergeving.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als mijn benadering en persoon je bevalt en we na dat eerste gesprek tot de conclusie komen dat EFT-therapie een goed idee is kunnen we daarmee aan de slag gaan. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variƫren en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen.

Hartelijke groet,
Hans

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie
Ervaring
3 - 10 jaar
Talen
Nederlands Engels
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Hans jou aan als therapeut?

Maak kennis met Hans en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig NIP - Nederlands Instituut van Psychologen