A.S. de Witte

Relatietherapie

Over mij

Op zoek naar een gedreven, hartelijke en ervaren professional? Dan bent u op de juiste pagina aangekomen en stopt uw zoektocht hier!

Al vele jaren help ik koppels bij het terugvinden van hun liefde en verbondenheid. De achterliggende redenen kunnen divers zijn: emotionele botsingen binnen de relatie, moeizame communicatie, vertrouwen dat weg is doordat uw partner is vreemdgegaan of gemaakte afspraken keer op keer niet nakomt, intimiteit die minder is of helemaal verdwenen, eenzaamheid in de relatie, niet gehoord en gezien worden of twijfels hebben of u bij elkaar wilt blijven. Stap voor stap gaan we aan de slag. Ik maak naast EFT gebruik van systeemtherapie, zodat u nog beter kunt begrijpen waar een en ander vandaan komt en hoe dit te doorbreken.

Mocht u meer (over mij) willen weten of concrete vragen hebben? Neemt u gerust contact met mij op via 'de contactbutton', via de mail info@andewitte.nl of telefonisch 06 - 557 667 47. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van uw verzekeringspakket.

 

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt A.S. jou aan als therapeut?

Maak kennis met A.S. en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig MfN M11450 NMv