Mandy de Meyer

Relatietherapie

Over mij

"Liefde kan voelen als een muur in plaats van een brug:
Dat als je de moed hebt om over te steken je ogen ontmoet die je zien en begrijpen".

Over mij:
Ik ben geïnteresseerd in mensen, hun verlangens en de Liefde. Het is mijn missie om sensitieve mensen en hun partners te helpen een solide persoon te worden en betekenisvolle relaties te kunnen hebben. Ik ben Systeemtherapeute (NVRG) en heb de basistraining EFT gevolgd bij Lieven Migerode en Karen Wagenaar. In januari 2016 heb ik mijn praktijk VuurKrachtig opgericht.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken en ervaringsgerichte oefeningen die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Mijn werkwijze:
Jullie gaan de mogelijkheden (her)ontdekken om de verbinding met elkaar te kunnen herstellen en vast te houden. Ervaring wijst uit dat op deze wijze blijvende verandering tot stand gebracht kan worden. Ik bied daarvoor een spiegel en help jullie mindset te veranderen ten opzichte van elkaar en belangrijke anderen. Ik help jullie om vanuit verwondering vragen te stellen aan jezelf. En reik handvaten aan voor verbinding om thuis te oefenen, zodat jullie het vuur in jullie relatie brandend kunnen houden.

Mijn begeleidingstijl:
Ik stel vragen vanuit verwondering, aandacht, betrokkenheid, humor en directheid. Door middel van inzichtgevende gesprekken en een uniek palet aan methoden kiezen we samen de opdrachten die het beste bij jullie past. Zoals:
- Eft oefeningen;
- Het maken van jullie Lovemap;
- Het werken met opstellingen;
- Mindfullness;
- Expressie- en contactoefeningen.

Binnen VuurKrachtig kun je terecht voor:
Relatieproblemen;
Emotionele problemen;
Psychische problemen;
HSP

Clientervaringen:
"Wij hebben veel geleerd van Mandy. Haar warme manier van doen en prettige persoonlijkheid vonden wij erg fijn. Zij leerde ons om op een positieve manier naar onszelf te kijken en met een realistische en open blik. Tijdens elk gesprek wist Mandy de vinger op de juiste plek te leggen en de gesprekken en oefeningen zorgden ervoor dat we leerden weer naar elkaar te luisteren en voor elkaar open te staan.  We passen de dingen die we geleerd hebben in het dagelijks leven toe. Bedankt!  P&S"

"“Doordat ik met mijn partner weer in gesprek ben gekomen is er veel spanning uit de relatie. Ik ervaar nu meer ruimte mijn gevoelens en wensen uit te spreken en voel me minder aangevallen als mijn partner dat ook doet.”


Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Mandy jou aan als therapeut?

Maak kennis met Mandy en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT Registertherapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • NVRG (Lid)
  • NVPA (nvpa.nl) (Lid)
  • Overig RBCZ licentiecode: 214127R