Chaja Kaufmann

Relatietherapie

Over mij

Graag stel ik me aan u voor:

Ik ben psychotherapeut, klinisch psycholoog en danstherapeute. Ik heb veel ervaring met het werken met cliënten in verschillende settings en met verschillende problematieken. Voor mij staat het contact en de verbinding centraal die U en ik met elkaar aangaan. Kunnen wij in de therapiekamer bespreken wat zo vaak niet gezegd mag worden? Mag U samen met uw partner kijken naar kwetsuren, pijn en de dierbare tijd die u met elkaar hebt en hebt gehad. Ik nodig u uit om dit te delen.  Ik werk met EFT.

Mijn praktijk is ondertussen gesloten. Wel geef ik nog 3 a 4 keer per jaar weekends gericht op tangoXperience

Deze biedt ik samen met mijn collega tangodocente aan voor koppels die hun relatie een boost willen geven en hun relatiepatroon op een creatieve en meer speelse wijze willen onderzoeken. Sinds 2009 heb ik het concept tangoXperience ontwikkeld: een intensieve combinatie van relatietherapie in de groep waarbij de ingang het dansen van de tango is. Hierbij is geen kennis van de tango nodig! Mocht U een weekend bij mij willen doen, dan hou ik eerst een kennismakingsgesprek met u samen.

De weekends TangoXperience zijn ook zeer geschikt voor collega's psychotherapeuten die op zoek zijn naar een ervaren deskundige die net iets anders biedt door een net iets andere invalshoek te gebruiken.

Voor meer informatie kijk naar mijn website: www.tangoxperience.nl 

telnr. 0627003980

Ik heb geen wachttijden voor de weekends!

Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

 

 

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja GZ Psycholoog (19041506425) Psychotherapeut (39041506476) Klinisch Psycholoog (19041506425)
Status
Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
NVRG (Lid) VCgP (Supervisor/opleider) NVGP (Geen lid) NVP (Supervisor/opleider) NIP, NIP-LWP, LVVP, NVP ( leersupervisor)
Talen
Nederlands Engels Duits
Beschikbaarheid
Clientenstop

Spreekt Chaja jou aan als therapeut?

Maak kennis met Chaja en kijk of het klikt!

Kennismaken