Monique Zomer

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Het begeleiden van mensen die de weg naar elkaar niet meer lijken te kunnen vinden, is een vak dat mij al ruim 15 jaar enorm inspireert. Een nieuwe verbondenheid en liefde zien opbloeien tussen mensen die elkaar eerder ervoeren als bron van pijn, is een prachtig transformatieproces om te mogen meemaken.  

Als je emotioneel verbonden bent in een relatie, kun je vrijwel alles aan samen. Als die verbondenheid ontbreekt, zijn kleine dingen genoeg om in ruzieachtige sferen terecht te komen. Daarom richt ik mij als EFT therapeut juist op die emotionele verbondenheid. Het begrijpen van de patronen waar je samen in terecht komt, telkens opnieuw, en vooral het leren kennen van de meer verborgen emoties van elkaar, maakt dat er meer begrip en emotionele veiligheid onstaat. En dan kunnen zelfs heel pijnlijke dingen die je hebt meegemaakt met of door de ander, geheeld worden.

In mijn praktijk bied ik ook de Houd me Vast-training aan. Niet in een groep, maar aan indivduele (echt)paren. 

Kijk voor meer informatie over mijn werkwijze op mijn website, of maak een afspraak (072-5323878/ 0610377810). 

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Monique jou aan als therapeut?

Maak kennis met Monique en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
  • Aanvullend getrainde EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig EFT centrum Noord Holland; MTP Register (Master of Tranformational Psychology); Dienstmerk Psycholoog NIP (Nederlands Instituut van Psychologen); Psychologenkring Noord Holland