Monique Zomer

Relatietherapie

Over mij

Het begeleiden van mensen die de weg naar elkaar niet meer lijken te kunnen vinden, is een vak dat mij al meer dan 20 jaar inspireert. Een nieuwe verbondenheid en liefde zien opbloeien tussen mensen die elkaar eerder ervoeren als bron van pijn, is een prachtig transformatieproces om te mogen meemaken.  

Als je emotioneel verbonden bent in een relatie, kun je vrijwel alles aan samen. Als die verbondenheid ontbreekt, zijn kleine dingen genoeg om in ruzieachtige sferen terecht te komen. Daarom richt ik mij als EFT therapeut juist op die emotionele verbondenheid. Het begrijpen van de patronen waar je samen in terecht komt, telkens opnieuw, en vooral het leren kennen van de meer verborgen emoties van elkaar, maakt dat er meer begrip en emotionele veiligheid onstaat. En dan kunnen zelfs heel pijnlijke dingen die je hebt meegemaakt met of door de ander, geheeld worden.

Kijk voor meer informatie over mijn werkwijze op mijn website www.verlichtjeleven.nl
Of bel naar 0610377810

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Aanvullend getrainde EFT therapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Specifiek op gebied van EFT: EFT basis, EFT gevorderd, EFT na ontrouw, EFT vertrouwen 2.0, EFT bij escalerende koppels, EFT Tango workshop, EFT bij emotionele ontregelingen. EFT centrum Noord Holland; MTP Register (Master of Tranformational Psychology); Dienstmerk Psycholoog NIP (Nederlands Instituut van Psychologen);
Talen
Nederlands
Werkmomenten
ma, di, wo en vrij tussen 9 en 15 uur
Beschikbaarheid
Binnen 4 maanden
Prijzen
100 euro per uur
Duur van de sessie
Op verzoek zijn sessies van een uur, anderhalf uur of twee uur mogelijk. Anderhalf uur wordt aangeraden.

Spreekt Monique jou aan als therapeut?

Maak kennis met Monique en kijk of het klikt!

Kennismaken