Lia Hoetjes

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat er een klik is en jullie kiezen voor gesprekken bij mij dan kunnen we het traject starten.  Een EFT-traject bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket. Ik ben aangesloten bij de NVPA en de RBCZ en sta vermeld in de VGZ-zorggids. Afhankelijk van je verzekeringspakket kunnen de gesprekken vergoed worden vanuit de alternatieve complementaire zorg. Hoe dit voor jou is kun je het beste navragen bij de zorgverzekeraar.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Lia jou aan als therapeut?

Maak kennis met Lia en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT Registertherapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • NVRG (Lid i.o.)
  • NVPA (nvpa.nl) (Lid)
  • Overig BAMW RBCZ VCW