Sjoera Dikkers

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Hallo,

Leuk dat je op mijn persoonlijke pagina klikt. Mijn naam is Sjoera Dikkers. Ik ben Psycholoog en Relatie- en gezinstherapeut. Ik ben gespecialiseerd in stiefkoppels: echtparen die samen een stiefgezin hebben. Als stiefouder weet ik hoe leuk, maar ook hoe ingewikkeld het hebben van een stiefgezin is.  Stiefouderschap heeft altijd effect op je relatie en soms kunnen er relatieproblemen uit volgen. Zo kan je je als stiefouder buitengesloten voelen bij je partner en zijn/haar kinderen. Het komt ook voor dat paren een gemis aan verbondenheid en eenheid ervaren in het stiefgezin doordat de kinderen op de eerste plaats komen. Het is ingewikkeld om om te gaan met de loyaliteitsconflicten waar je onherroepelijk mee te maken krijgt.

Heb je het idee dat je relatieproblemen veroorzaakt worden door het zijn van een stiefgezin, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Samen kijken we waar de problemen zitten, kijken we naar wat er wel goed gaat en zoeken we samen naar oplossingen.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via de contactbutton, via info@stiefzaken.nl of telefonisch: 06-21703870

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja
Status
Basis(*)
Opleidingen & trainingen
NVRG (Lid i.o.) EFT Nederland
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Sjoera jou aan als therapeut?

Maak kennis met Sjoera en kijk of het klikt!

Kennismaken