Martin Meijer

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.
 
Ik heb 24 jaar met heel veel plezier bij Karakter, centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie gewerkt. Daarna nog ruim 3 jaar bij De Geheime Tuin in Deventer, waar ik vooral gebruik kon maken van mijn kennis en ervaring als systeemtherapeut en oplossingsgericht therapeut. Nadat de vestiging in Deventer haar deuren ging sluiten, ben ik in maart 2013 een eigen praktijk in mijn woonplaats Goor begonnen. Nu achteraf denk ik.....had ik dat maar eerder gedaan, maar ja zoals ze in twente zeggen: 'Achteraf kun je een koe in de kont kijken!'

Binnen mijn eigen praktijk kan ik helemaal naar eigen wens en vooral de wens van u als client toewerken naar een oplossing voor uw problemen. Ik heb mij gesprecialiseerd in het behandelen van problemen op het gebied van trauma, ansgten en depressie. En natuurlijk ben ik gespecialiseerd als NVRG-Systeemtherapeut en nu als EFT-therapeut bij uw problemen op het gebied van het gezin en de partnerrelatie.

Ik heb mij gespecialiseerd in de Oplossingsgerichte therapie, relatie- en gezinstherapie, De IEMT (te vergelijken met EMDR) en een eigen behandelmethode, de Mind2Open-methode.
 
Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Martin jou aan als therapeut?

Maak kennis met Martin en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT Registertherapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • NVRG (Lid)
  • Overig Ook lid bij het RBCZ en de CBKRO