Renske Kuipers

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Relatietherapie of relatietraining kan helpen om dichter bij elkaar te
komen. Er ontstaat vaak meer wederzijds begrip voor elkaar en mensen gaan ook zichzelf in de relatie beter begrijpen, tijdens het proces van de EFT. Ik vind dit een heel mooi proces, omdat het heel respectvol is. EFT kan zorgen voor begrip en acceptatie, zowel van jezelf als van je partner. Dit kan verzachtend
werken in ruzies en allerlei misverstanden. En het helpt je zelfvertrouwen versterken. Omdat EFT gericht is op een universele behoefte aan veiligheid gaan deelnemers vaak ook anders kijken naar andere relaties, bijvoorbeeld met hun eigen kinderen. Zodoende lijkt het er op dat kinderen op twee manieren profiteren van EFT bij hun ouders. Ten eerste gaan de ouders elkaar weer meer waarderen, ten tweede hebben ouders meer bewuste aandacht voor de behoeftes van hun kinderen.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis(*)
Opleidingen & trainingen
NIP en NVVP
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Renske jou aan als therapeut?

Maak kennis met Renske en kijk of het klikt!

Kennismaken