Ineke van Gent

Relatietherapie

Over mij

Clienten ervaren mij als een frisse persoonlijkheid die to the point is waardoor er snel inzichten en resultaten ontstaan.
De inzichten gaan over hechting en en hoe je geblokkeerd of afgesloten kan raken voor je partner. En natuurlijk hoe dit interactiepatroon tussen jullie werkt en wat het in stand houdt.

Deze inzichten zijn natuurlijk belangrijk maar het belangrijkste voor mijn clienten is dat zij direct na de intake praktisch aan de slag kunnen zodat er vrij snel weer ruimte komt om het te kunnen doorbreken. Want daar draait het uiteindelijk om, hoe kom je weer tot elkaar?

Gemiddeld zijn er 5 gesprekken nodig om het interactiepatroon om te kunnen zetten. Soms zijn er minder gesprekken nodig, soms meer. We zien elkaar om de week en op het einde om de twee weken. Dit plannen we altijd in overleg.

Naast het feit dat ik EFT relatietherapeut ben, werk ik ook als Psycholoog. Hierdoor heb ik een brede kijk en meerdere methodieken tot mijn beschikking om mensen te helpen.

De kwaliteit van onze relaties, bepalen voor een groot deel de kwaliteit van ons leven, de moeite waard om  in te investeren, al zeg ik het zelf.

Voel je welkom om contact met me op te nemen via info@psycholoogvannu.nl

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Ineke jou aan als therapeut?

Maak kennis met Ineke en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig NIP (Nederlands Instituut Psychologen) LVPW (Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden) RBCZ ( Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg)