Profielfoto
BIG-registratie Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)

EFT RELATIETHERAPEUT Zutphen

 • Fridus van der Weijden

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • EFT Praktijk Zutphen
  Zaadmarkt 84 a
  7201KM
  Zutphen

Over mij

Geachte heer/mevrouw

Sinds 1 maart 2018 heb ik een eigen EFT praktijk in Zutphen. 

Tijdelijk is mijn werksituatie veranderd vanaf 1 oktober. Vanwege psychiater tekort binnen de WInkler kliniek, heb ik besloten om van 1 oktober tot 1 april mijn eigen praktijk stoppen en zo te zorgen dat deze unieke kliniek voor  GGZ patienten met hersenletsel, niet gesloten hoeft te worden.


Tot 1 april 2020 ben ik dus zelf niet in staat om relatietherapie te geven, maar vanaf 1 april zal ik dit onder de vlag van Pro Persona weer oppakken. Dit heeft enige voordelen in de zin dat met verwijzing van de huisarts en DSM diagnose er vergoeding zal zijn van de therapie. Ook is het dan mogelijk om binnen onze polikliniek nog eventueel aanvullende individuele therapieën via psycholoog, psychiater consult te krijgen mocht dit nodig zijn. 

Mochten u kunnen wachten met relatietherapie tot 1 april 2020 , dan kan ik zelf starten. Tot die tijd is het dus niet mogelijk en hoop ik dat jullie binnen het EFT netwerk spoedig een andere therapeut kunnen vinden. Ik wens u veel sterkte met uw strijd voor behoud en verbetering van uw relatie. Mocht u toch graag bij mij EFT therapie starten, dan kunt u wellicht starten met het volgen van een "Hou me vast " weekenden en zelfstudie via het boek "Houd me vast" van Sue Johnson en mocht dit niet afdoende zijn, per 1 april dan bij mij komen voor aanvullende therapie. 

met vriendelijke groet, 

Fridus van der Weijden