Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Zevenaar

 • Karin de Graaff

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Relatietrainingen
  Mercurion 32 a
  6903PZ
  Zevenaar

Over mij

Relatietrainingen biedt online trainingen die onderscheidend zijn.

Ik help jullie in een continue proces van verandering te komen, en niet alleen tijdens de sessies ‘even mee te doen‘. Dat is de essentiële focus van dit traject. Tussendoor is er contact in vorm van mailtjes, opdrachten en of artikelen.

Ik kan heel veel over mijzelf zeggen maar kijk liever even op mijn site www.relatietrainingen.nl en lees wat cliënten over mij zeggen.

Hopelijk tot gauw, groet Karin de Graaff

Houd me vast

Relatietrainingen biedt offline en online trainingen en therapie aan. Alles gebaseerd op de EFT methode.

Offline op locatie in de praktijk: relatietherapie en VIP dagen

Online: 8 weekse training, 12 weekse training en relatietherapie        

De 8 weekse training ziet er als volgt uit:

Aanpak: in een persoonlijk traject van 8 weken begeleid ik jullie wekelijks tijdens een videogesprek van een uur. Gedurende het traject ontvang je van mij opdrachten en mailtjes tussendoor. Ik help jullie in een continue proces van verandering te komen, en niet alleen tijdens de sessies ‘even mee te doen‘. Dat is de essentiële focus van dit traject. 

Methodes: we kijken naar ieders aandeel en naar wat dat doet met de ander. We gaan op zoek naar welk gedrag je laat zien, welke emoties daar onder zitten en welke emoties je daadwerkelijk laat zien. Welke behoefte zit hieronder? Het is een ware zoektocht die we samen aangaan. Ik pas verschillende technieken toe die ik als therapeut in mijn rugzak heb zitten. Denk dan aan Emotionally Focused Therapy (EFT), Neuro Linguistic Programming (NLP), familieopstellingen, cognitieve gedragstherapie, enzovoort. Ook pas ik, waar het relevant is, technieken toe uit de ademcoaching en Yin Yoga.

Voor meer info kijk op www.relatietrainingen.nl