Profielfoto

EFT RELATIETHERAPEUT Waddinxveen

 • Jeroen van Halewijn

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Halewijn, praktijk voor relatie- en gezinstherapie
  Herman Heijermanslaan 4
  2742ZJ
  Waddinxveen

Over mij

Welkom op mijn persoonlijke pagina.

Als systeemtherapeut ben ik opgeleid om zowel met relatieproblemen als met hele gezinnen aan de slag te gaan. Daarnaast geef ik teven systemisch georiënteerde ouderbegeleiding.

Mijn opleiding heb ik gevolgd aan het Lorentzhuis in Haarlem, hetgeen een zeer gerenommeerd en goed aangeschreven opleidingsinstituut is. De therapie die ik geef kenmerkt zich door zijn duur(6 tot 8 gesprekken) en doelmatigheid. Na iedere zitting zal ik vragen of hetgeen besproken is aansluit bij de doelen waarvoor jullie gekomen zijn. Ik zou jullie graag willen uitnodigen om op mijn website te kijken om meer informatie te krijgen en een indruk van mijn praktijk. 


Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie(s). De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.