Profielfoto

EFT RELATIETHERAPEUT Utrecht

 • Nynke Whiterod

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • De Familiezaak
  Hooghiemstraplein 113
  3514AZ
  Utrecht

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Ik ben getraind als EFT-therapeut, maar ben ook advocaat en mediator. Wanneer onverhoopt therapie niet leidt tot het succesvol voortzetten van jullie relatie, zullen jullie misschien in overleg afspraken willen maken om de beëindiging van jullie relatie en de gevolgen daarvan te regelen. Zeker wanneer jullie kinderen hebben, zullen jullie afspraken moeten maken en een ouderschapsplan moeten opstellen.

Als advocaat-mediator heb ik mij gespecialiseerd op het familierecht en kan ik alles doen wat nodig is om de gevolgen van een scheiding te regelen. Met mijn training als EFT-therapeut kan ik aansluiten bij het traject dat jullie al hebben doorlopen. Ik pas in mijn mediations de EFT toe en dat helpt om escalaties te reguleren en jullie te helpen bij het afsluiten van de partnerrelatie. En, wanneer jullie kinderen hebben, de stap te maken naar Samen Ouders. 

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Mijn kantoor is De Familiezaak. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website: www.defamiliezaak.com.

Tot ziens.