Profielfoto
BIG-registratie Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)

EFT RELATIETHERAPEUT Utrecht

 • Ilse Dingemans-Verspeek

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • Psychotherapie Praktijk Dingemans-Verspeek
  Rembrandtkade 36 unit 5
  3583TN
  Utrecht

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!
 
Ik ben psychotherapeut, gz-psycholoog en relatie- en gezinstherapeut. Ik ben jaren werkzaam geweest binnen een instelling en sinds een tijdje nu alleen nog maar in mijn eigen praktijk in Utrecht, waar ik zowel individuele therapie als partnerrelatie therapie geef.
 
De inzichten vanuit de EFT hebben mij de afgelopen jaren enorm geïnspireerd en beïnvloed. Ik ben anders gaan kijken naar conflicten van paren en naar de betekenis ervan. Het lukt met EFT beter om de perspectieven van beiden recht te doen en de verbinding en het gevoel van samen zijn te verbeteren en weer een optimale vorm van verbinding met elkaar te voelen. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie.
 
Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken, dat kan eventueel ook aan huis (woensdagochtend). Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling.
Relatietherapie wordt alleen nog vergoed wanneer er sprake is van een andere As 1 stoornis. Hiervoor heb ik  contracten met een aantal verzekeraars. Wanneer het gaat om alleen de indicatie relatietherapie moeten de zittingen zelf betaald worden.
 
Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.