Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Ubbergen

 • Judith van der Graaf

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Eigenwijze Liefde
  Rijksstraatweg 37 -68
  6574AC
  Ubbergen

Over mij

Voor zoiets persoonlijks als relatietherapie is het vanzelfsprekend belangrijk wie je voor je hebt. Mijn naam is Judith van der Graaf (1968) en ik heb mij in 2013 bijgeschoold bij het internationaal georiënteerde en erkende ICE-EFT. Daarbij heb ik een gedegen achtergrond als relatiepsycholoog, waarvoor ik een universitaire studie psychologie heb afgerond met als afstudeeronderzoek waarom relaties uit elkaar gaan..

Ik kies voor emotiegerichte relatietherapie, omdat het heel mooi aansluit bij waar stellen mee zitten: de ruzies, de onveiligheid, het verlies van de stromende liefde. En hier ook een antwoord op biedt. Bijzonder vind ik, dat EFT is gebaseerd en ontwikkeld op basis van de hechtingstheorie. Als jonge promotie-onderzoeker verslond ik al alle literatuur waarbij het verbad tussen hechting en liefde werd uitgewerkt. De kant- en klare uitgewerkte methode van Sue Johnson is mij op het lijf geschreven.

De afgelopen jaren heb ik vele stellen mogen coachen. Van traditioneel tot experimenteel, m/v, v/v, van twintigers met jonge kinderen tot zestigers met pensioen, best gelukkig tot diep in crisis. Meestal werk ik individueel met één stel, soms met kleine groepen, met veel persoonlijke aandacht en betrokkenheid.

Mijn visie:
Eigenwijze Liefde wil jou helpen om je relatie vorm te geven vanuit je 'eigen wijsheid'. Soms is die vertroebeld door alle 'gedoe'. Ik wil helpen het gedoe los te laten en vanuit je eigen wijsheid in relatie te staan. Nodig: een portie lef en openheid!

 

Houd me vast

Zijn jullie best blij met elkaar maar heb je het gevoel dat het nog beter kan? Misschien heb je net iets te vaak ruzie? Heb je het idee dat jullie elkaar niet echt begrijpen? Kies dan voor deze 'Houd me vast' cursus. Data: 4 donderdagavonden en een hele zondag. Startdatum in overleg. 

In deze workshop leer je samen in vier dagdelen:
- de rol van hechting herkennen
- het patroon van ruzie maken herkennen
- te zien wat jouw rol is in het geheel
- dit patroon te doorbreken
- opnieuw contact te maken vanuit liefde.

Het oude klooster de Refter in Ubbergen, vlakbij Nijmegen is een prachtige plek om het 'Houd me vast' programma aan te bieden. Ik bied dit aan in een kleine groep van twee tot vier stellen. Als jullie mee willen doen, neem dan contact op met judith@eigenwijzeliefde.nl of 06-36158191. 

Breng je relatie naar een andere niveau! Voor meer informatie en aanmelding: www.eigenwijzeliefde.nl

Judith