Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Tiel

 • Anne Jonkers

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Praktijk voor Psychosociale Zorg
  Dodewaardlaan 6
  4001EA
  Tiel

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina! 

Mijn naam is Anne Jonkers (1956).  Ik ben psychosociaal therapeut, NLP coach, trainer en EFT therapeut. De Core Skills (gevorderde EFT) opleiding deed ik bij Karin Wagenaar en Jaap Zoetmulder in 2012. 

Ik werk al meer dan 30 jaar in diverse functies in de gezondheidszorg. In 2003 startte in mijn eigen Praktijk voor Psychosociale Zorg in Tiel. Inmiddels zijn we een groepspraktijk en bieden een diversiteit aan specialisaties, zie: www.psychosocialezorg.nl.  We werken in onze praktijk nauw samen met de Tielse huisartsen.

EFT heeft mijn leven en mijn clienten veel moois gebracht. Gericht zijn op waar het werkelijk om draait in de liefde, ervaren dat je jezelf en de ander weer "ontdekt" en "ont-moet", de liefde weer kunnen voelen......!

Mensen inspireren en geïnspireerd worden is mijn passie!

In mijn praktijk zie ik vaak mensen die vastgelopen zijn in hun relatie of werk. Dan kan het goed zijn om eens helemaal afstand te nemen van de situatie waar je in zit en  eens helemaal "out of the box" te kunnen "opladen". Nieuwe inzichten op te doen. Uit eigen ervaring weet ik hoe heilzaam dit is en hoe dat een ommekeer kan geven in je (manier van) leven!

Al jaren geef ik daarom samen met trainer Lucy Platvoet, inspirerende life-coach weken in Frankrijk.

Sinds een aantal jaren woon, werk en leef ik met veel liefde en plezier zowel in Nederland als in ons huis in de schilderachtige Drôme in Zuid Frankrijk. De laatste jaren hebben we dit huis omgetoverd tot een heerlijk oord waar we diverse trainingen en cursussen geven op allerlei gebied.

Voor info:  www.vakantiehuislereve.nl

Oktober j.l werd de life-coach week door de deelnemers met gemiddeld 9,8 gewaardeerd.

Van oktober t/m mei werk ik voornamelijk in Nederland en van juni t/m september ben ik ook regelmatig in Frankrijk.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan hebben we eerst een intakegesprek. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling.  De vergoedingen voor EFT-sessies worden meestal gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar, afhankelijk van hoe je aanvullend verzekerd bent.
Heb je vragen of wil je meer informatie? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Houd me vast

Vanaf november 2012 start ik samen met Servaas van Oosterhout de de "Houd me vast" cursus.

Waar en wanneer:                                                                                                                           Tiel: 8 Dinsdagavonden van 19.00 uur - 21.00 uur        € 290 per persoon

Groesbeek: Conferentiecentrum "De Poort" 

15 en 16 december  2012 óf 12 en 13 januari 2013     € 445 per persoon.

Een mooi intensief weekend samen! Volledig verzorgd weekend in een mooie bosrijke omgeving.  Van zaterdagochtend tot zondagavond incl overnachting, alle maaltijden en koffie en thee. Er is plaats voor 5 echtparen

Volledig verzorgde romantische week in Villa Le Rêve in Zuid Frankrijk.  

1 - 8 juni 2013  € 750 per persoon per week incl. 'Houd me Vast' cursus, logies en alle maaltijden !      

Als je jezelf en de ander gunt om in een prachtige villa in een schilderachtige omgeving zowel aan de kwaliteit van je relatie te werken als samen te genieten van een heerlijke droom-vakantie in Frankrijk!

In de ochtend volg je het 'Houd me Vast' programma. In de middag geniet je van al het moois dat het huis en de omgeving te bieden heeft: bijvoorbeeld de overweldigende bloemenzee in de schilderachtige natuur en paradijselijke plekjes aan de azuurblauwe rivier. 'S avonds geniet je met een lekker glas wijn samen in de schommelbank bij het riviertje of bij het kampvuur .

Er is plaats voor 6 echtparen!

Voor meer info zie www.vakantiehuislereve of neem contact met me op!

Prijsindicatie: Vliegreis vanaf Eindhoven, Dusseldorf of Groningen vanaf  50 euro per persoon!