Profielfoto

EFT RELATIETHERAPEUT 's Gravenmoer

 • Juul Jurna

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Praktijk Juul Jurna
  Vaartweg 11
  5109RA
  's Gravenmoer

Over mij

Van harte welkom op mijn persoonlijke pagina!Sinds 20 jaar begeleid ik mensen - individuen, paren en kleine groepen- in mijn eigen praktijk. Na mijn studie klinische psychologie heb ik met verschillende vormen van training en begeleiding kennisgemaakt. De laatste 15 jaar stond daarin de spirituele visie van fundamenteel goed zijn zoals je bent centraal. Ik heb gedurende meer dan 10 jaar naast eigen praktijk als trainer en leerbegeleider aan de school voor Zijnsorientatie gewerkt. Meditatie, mindfulness en compassietraining is in deze periode een belangrijk fundament geworden in mijn leven en werk.

Tijd voor een nieuwe stap. De begeleiding van paren heeft mijn bijzondere belangstelling gewekt. ik zie hoe belangrijk een fijne en veilige relatie voor mensen is, niet alleen in die relatie zelf, maar ook voor alle vlakken waarop we ons als mens in de wereld begeven: ons werk, ons contact met vrienden, familie etc.

Dit is de reden dat ik besloten heb intensief daarin te investeren door de opleiding tot EFT therapeut te volgen. De basis training is achter de rug, de verdiepingstraining is in het vizier. Ik ben heel blij met de heldere en diepgaande werkvorm van EFT die ons steeds uitnodigt vanuit het gevoel te spreken en aanwezig te zijn, waardoor de ervaring van veiligheid en verbinding kan opbloeien.

Wanneer je overweegt je relatie meer in het licht te zetten, gewoon omdat de glans er wat vanaf is of omdat je moeilijkheden ervaart waar je zelf niet uitkomt, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. In dit gesprek kijken we samen of deze vorm van relatiebegeleiding passend is. Daarnaast  krijg je zicht op het proces en wat je daarvan kunt verwachten.Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.