Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Rotterdam

 • Ine Marckmann

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Relatietherapie ZO aan de Maas
  St Jobskade 408
  3024EN
  Rotterdam

Over mij

Hartelijk welkom op de persoonlijke pagina van Ine Marckmann!

Ik geef samen met mijn man al 15 jaar relatiebegeleiding. Voor veel echtparen is de begeleiding door een man en een vrouw ondersteunend aan het proces gebleken.
In de veilige context van onze begeleiding leer je op een vriendelijke manier naar je relatie te kijken. Je gaat het patroon van jullie relatie herkennen; dat je steeds weer op dezelfde onhandige manier probeert om elkaar te bereiken. Je gaat ook begrijpen waarom jullie zo op elkaar reageren.
Deze patronen zijn gebaseerd op een beperkt begrip van hoe relaties werken en de essentiële rol die onbewuste emoties hierin spelen. In de veilige context van de relatietherapie leer je hoe je aanwezig kunt blijven bij deze emoties van jezelf en van je partner en daarmee creëer je – gek genoeg – de verbinding en de liefde waar je in al je onhandigheid naar op zoek was.
Die verbinding is een prachtige basis om de moeilijkheden die het leven nou eenmaal biedt, aan te kunnen gaan met elkaar. Dit proces zal zeker niet alleen je partnerrelatie ten goede komen maar ook doorwerken in andere relaties.
Onze visie en onze aanpak zijn gebaseerd op de Emotionaly Focussed couple Therapy (EFT) van Sue Johnson waarbij we mede geïnspireerd zijn door onze eerdere opleiding in de Zijnsoriëntatie .

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als na het eerste gesprek zowel jullie als wij het gevoel hebben dat een verdere begeleiding zinvol is, dan kunnenw e vevolgafspraken maken. Aandit kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden. De begeleiding bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Houd me vast

Houd me vast

Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Je wilt je relatie verbeteren en dat kan met het 'Houd me vast'-programma. Zonder therapie. 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties.


Houd me vast bijeenkomsten

Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het bestaat uit acht bijeenkomsten.
Deze worden gehouden in ons centrum ZO aan de Maas te Rotterdam. De eerstvolgende training is wekelijks ( excl mei vakantie) op woensdagavonden en begint op 26 maart 2014 . Op 12 maart van 20.00 tot 21.30 is er een voorlichtingsavond. Deze is na aanmelding bij ons vrij toegankelijk.

Onderwerpen zijn:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting;

 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;

 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;

 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

Neem contact met mij op voor vragen over of inschrijving in het  'Houd me vast'-programma.