EFT RELATIETHERAPEUT Oudewater

 • Ad van Jaarsveld

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Contactgegevens
 • Praktijkgegevens
 • PHHaastrecht-Oudewater-Montfoort
  Hekendorperweg 36 a
  3421VL
  Oudewater

Over mij

EFT therapeut Basis en gespecialiseerd in het Houd Me Vast programma

Houd me vast

De belangstelling voor relatietherapie neemt steeds meer toe, mogelijk door de economische recessie. Scheiden kost veel geld en daarom zijn er veel (echt-)paren die het risico dat hun huwelijk strandt willen verkleinen door in hun relatie te investeren.
Hiervoor is relatietherapie een uitstekende optie. Door de toenemende vraag (gemiddeld melden zich twee stellen per week voor relatietherapie) heeft PHHaastrecht-Oudewater-Montfoort haar mogelijkheden hiertoe uitgebreid. Vanaf dit voorjaar is het namelijk ook op zaterdag voor (echt-)paren mogelijk om hun relatie te verdiepen.
De psychologenpraktijk volgt de nieuwe trend in relatietherapie: Emotionally Focussed Therapy, ofwel het Houd me Vast-programma. Dit programma is overgewaaid uit de USA waarbij de nadruk ligt op het emotionele, of gevoelsmatige deel van uw relatie.

Wat kunt u verwachten? U maakt via de website of telefonisch een afspraak voor een eerste gesprek met één van de EFT therapeuten (met mogelijkheden op zaterdag).
Hierna vullen beide partners een digitale vragenlijst in welke ter voorbereiding aan de therapeut worden verstuurd. In het eerste gesprek maakt u kennis met de therapeut en met het Houd Me Vast-programma.

Er wordt duidelijk waarover het gaat in een relatie: Ben jij er voor mij als ik je het hardste nodig hebt? Kan ik op jou vertrouwen? Het gaat over het gevoel dat je er in de relatie niet alleen voor staat. Door een sterker gevoel van verbondenheid met uw partner zal uw band met hem of haar steviger worden, waardoor u het leven leuker gaat vinden. Om dit te bereiken zullen ‘pijnpunten’ besproken gaan worden, op een andere manier dan u mogelijk nu gewend bent vanuit jullie oude patroon. Hierdoor ontstaat meer rust zodat het vertrouwen weer kan groeien.

Waarom kiest u voor ons?
-Gratis intake met mogelijkheden savonds en op zaterdag
-2x joint care waarna u beslist om wel of niet deel te nemen aan het programma
-programma is 2x op zaterdag met daartussen een woensdagavond
-maximale vergoeding door basisverzekering en aanvullende verzekering
-De trainers zijn een man en een vrouw

Interesse gewekt?
Meldt u aan bij Ad van Jaarsveld via www.phhaastrecht.nl, info@phhaastrecht.nl, 06-42504158 of 0348-558000