Profielfoto

EFT RELATIETHERAPEUT Oss

 • Elisabeth van Dieten

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Psychologiepraktijk van dieten
  Fibulapad 23
  5347HW
  Oss

Over mij

Hartelijk welkom bij psychologie praktijk van Dieten

Ik werk al sinds 2009  met  veel plezier  volgens de EFT methode binnen mij eigen praktijk

 Heb je het gevoel dat je niet meer met elkaar kunt praten

hebben jullie steeds vaker ruzie of gaan jullie elkaar uit de weg.

Heb je het gevoel niet jezelf te kunnen zijn in je relatie? 

Dat er geen tijd voor jezelf overblijft om de dingen te doen die jij wilt?

Of mis je juist het contact met de ander en voel je je eenzaam in de relatie.


Al die aspecten kunnen een rol spelen als het niet  lekker loopt. Ik bied je de mogelijkheid via relatietherapie om je relatie weer nieuw leven in te blazen en de relatie weer als een veilige haven te voelen, van waaruit je jezelf kunt exploreren 

De intakefase, is bedoeld om een eerste indruk te krijgen waar het bij jullie om draait, de hulpvraag. Aan het eind van deze sessie beslissen we van beide kanten of we met elkaar in zee willen gaan. Dan volgt er een individuele sessie met elk van de partners, die gaat over je geschiedenis en de daaruit ontstane gewoontepatronen. 

De tweede fase, de basis van de relatiebegeleiding, daarin wordt gekeken hoe jullie negatieve spiraal ontstaat waarin vaak onderliggende gevoelens een rol spelen en hoe jullie deze spiraal kunnen stoppen. Hierbij komen ook communicatieoefeningen aan bod. Het vraagt van jullie om te investeren in de relatie, en wat je geleerd heb tijdens de sessie thuis te oefenen, want daar speelt jullie relatie zich immers voornamelijk af. Deze fase wordt afgesloten met een tussenevaluatie, die gaat over wat het jullie relatie heeft gebracht en wat die nog nodig heeft. 

De derde fase is een verdiepende voortzetting van wat er in de eerste twee fases naar boven is gekomen en wat er precies in jullie relatie nodig is om dit te continueren.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.